Lammaspata kazakstanilaisittain -resepti on saatu pitkäaikaiselta asiakkaaltamme ja olemme jakaneet sitä vuosikymmeniä luottoreseptiksi hyvän lammasruoan ystäville. Herkullisen makunsa pata saa luullisesta karitsan lihasta sekä mausteista. Tämä pata on helppo valmistaa ja ohjeella valmistuu herkullinen lammaspata neljälle.
Sekoita ensin kaikki kastikeaineet keskenään ja kuumenna kastike kiehuvaksi. Sekoita kastiketta koko ajan. Voit halutessasi suurustaa kastikkeen Maizenalla tai vastaavalla.
Ruskista sen jälkeen karitsan lihat ja laita ne pataan pilkottujen kasvisten kanssa.
Kaada karitsan lihojen ja kasvisten päälle kastike ja hauduta 180-asteissa uunissa noin 2 tuntia.
Tarjoile vaikkapa pilahviriisin kanssa.
Lammasruokien ystävälle suosittelemme myös kokonaista karitsanpaistia tai kuorrutettuja karitsan kareita.